Pappa-torsdag!

Idag är det torsdag och en jobbhelgs-vecka för Tommy. Det innebär att han är ledig och hemma med oss idag! Det gillas ju väldigt mycket förstås ❤️️ Har inga planer för dagen direkt utan det blur en lugn dag med lite hemmapyssel och kanske nån promenad och sådär skulle jag tro.

Igår var jag ju på Ackis på uppföljningsbesök. Det var p den avdelning som jag var inlagd först när jag blev dålig i havandeskapsförgiftningen och direkt jag kom in på avdelningen sköljde en stark ångestkänsla över mig. Trodde nog jag lagt det där bakom mig men kanske inte ändå. Läkaren rekommenderade mig att verkligen bearbeta det, ev med hjälp av psykolog. Vi pratade igenom förloppet och fokuset låg på hur en kommande graviditet skulle kunna se ut. Hon sa att hon inte alls avråder från en ny graviditet men stt det är viktigt att jag bearbetat den här och att jag vet om att risken ju är större för mig att få hf igen och att det kommer bli planering på specialismödravården om det blir aktuellt och det blir också täta kontroller. Jag som hatar sjukhus och sprutor och allt sånt får ju lite panik av tanken på att gå igenom det för igen givetvis. Hur som helst så är det ju inget som är aktuellt i nuläget och om det blir aktuellt så får man fundera över det då. Iaf så var jag rätt slut igår kväll. Var en liten mental utmaning det där besöket, skönt att det är över! 
Läkaren ringde och mina blodvärden var iaf jättebra! Skönt! Han trodde att det kunde vara den långvariga smärtan som gjort mig trött.

Igår kväll lagade jag isf köttbullar och potatismos! Har aldrig gjort potatismos fler själv men jag letade i minnet hur Mats brukade göra och det blev faktiskt ett jättegott mos! Roligt! Bra matvraks med två nya maträtter, kålpudding dom Tommy gjorde och mos som jag gjorde.

Nu ska jag väl ta och kliva upp ur sängen. Fast det känns som jag skulle kunna ligga här hela dagen!


Ny och fin mössa som Annso gjort!
Jag redo för Sckis och sen härlig promenad med Jen! Våra onsdagspromenader är nåt jag ser fram emot varje vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback