Dessa tummar

Det är ju lite knepigt att blogga numer. Ni inser hur mycket man anv tummarna när man skriver på sin smartphone va? Inte det bästa för mina stackars trasiga tummar. Borde blogga från datorn men det blir ett sånt projekt då. 

Helgen har varit upp och sen ner. Lördagen var fin med massa fynd på barnloppisen och sen mys och massa gott på 1-årskalas! Kvällen blev lugn med ett gympass och sen film och en köttbit. Natten sen bestod av en massa jobbiga drömmar om mamma. Eller jobbiga, de var mest jobbigt att vakna från dem och inse att de inte var samma. Därav en ganska deppig söndag som iaf innehöll en kämpig joggingtur på 6 km,  ett besök på en barnaffär för att skaffa en bitring åt lillan (tror kanske ho ska få tänder? Hon är så himla gnällig och vill bita på allt och dreglar lite helt plötsligt). Sen åkte Tommy till Ikea och köpte en till byrå (älskade kille, hade inte pallat gå in där med alla jävla människor) och jag grejade med dopinbjudningarna. På kvällen tog vi en promenad till Stenhagen och tillbaka och sen lagade Tommy käk och vi hade välbehövlig film-myskväll!

Idag har vi varit på föräldragrupp vilket inte var någon höjdargrej men mer om det en annan gång för nu måste tummen vila.









Kommentarer
Postat av: Sigrid

Mysigt att få läsa om era senaste dagar, spelar ingen roll om det bloggas varje dag eller inte ju :-) Det var så synd med lördagkvällens inställda middag pga Mattias onda rygg, men är fast besluten att vi ska kunna hitta en ny kväll framöver? <3 Och du: den där rumpa/baksida lårövningen du gör på bilden är killer ju, hihi! Kram!

Svar: Ja jättesynd :( Klart vi hittar ett nytt tillfälle! Jamen eller hur, den tar där den skaaaa! Kram
La-La Land


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback