Lite halvseg tjej

Hej hopp!
Lite halvseg har jag varit senaste dagarna. Humöret har varit upp och ner och jag har varit känslig, ledsen och glad om vartannat. Men ffa lite lat. Orkar inte ta tag i golven som behöver dammsugas och i tisdags orkade ingen av oss laga middag tex. Jag ger mig själv den här veckan och nästa vecka räknar jag med att vara på banan igen. Har iaf tränat endel även om jag fått släpa mig till gymmet hehe. 

Har liksom mest bara velat mysa med Tommy (och Maja) när han kommit hem från jobbet. 


Men på dagarna har vi varit igång! I måndags promenerade vi med Julia och Leon och sen på eftermiddagen gick vi och mötte Tommy på jobbet och åkte tillsammans och kollade på ett hus (drömma får man). Tisdag var Tommy ledig så vi myste på morgonen och sen stack jag och M ner till cafet här på gården och mötte upp en av mina två mammagruppen. Jättetrevligt och vips hade det gått 2 timmar och vi gick tillbaka upp till Tommy. Sen kände jag mig jättehängig så Tommy fick åka själv och storhandla efter att jag sovit typ 1,5 timma. Men på kvällen sprang jag en runda och det var såååååå gött!!! Endorfinerna hörrni! Fy fasen vilken känsla det kan va alltså! Även om många löprundor är tunga och sega så är de där guldrundorna så jävla värt det. Kände mig som en helt ny människa efterÅt!

Igår var jag och bästa Emelie och Johanna på bio, barnvagnsbio. Det gick finfint och filmen (hallonbåtsflyktingen) var asroligt. Sen promenerade jag med dem en bit och sen gick vi vidare till MIO och pussade lite på Tommy ❤️️ sen hem och vila och laga middag och ett träningspass.

Idag började vi rätt tidigt. Har hunnit med grötfrukost, benpass på gymmet och dusch och ska snart käka lunch och sen iväg på en annan mammaträff på katedralcafet.

Ja det här blev ju ett extremt intressant inlägg hehe!
Hoppas ni har en fin vecka!
Tjipp

Kommentarer
Postat av: Sigrid

Men ibland har man ju stunder när man bara vill dra en filt över huvet och vara nära den man älskar mest. Det måste få vara okej. <3 Tycker inte alls du verkar ha varit lat, lika fullt upp som alltid ju!? Kram!

Svar: Jamen exakt!! Tack! Det är mer alla tråk-saker som jag är lat med hehe Men men, ibland får det bara va så liksom! Kram
La-La Land

Postat av: Sara

Ja jäklar vad du håller igång!! Och så mkt kul! Jag vill oxå vara föräldraledig och bara mysa, fika o träna!!! 😩 aviiiis!!!

Svar: Ja jättemycket kul! Så mycket att jag blir lat och skippar tråk-sakerna emellanåt hehe ☺️
La-La Land

2014-10-16 @ 20:01:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback