Lately

Förra veckan var ingen supervecka riktigt. Har haft lite 'sakna mamma så det skär ända in i benmärgen-eftermiddagar'. Gråtit en stund varje eftermiddag när jag och Maja varit ensamma hemma. Varje gång när Maja ser mig gråta tittar hon lite undrande på mig och sen spricker hon upp i det charmigaste av leenden. Vad skulle jag göra utan min lilla solstråle? ❤️️

Åh det finns så mycket jag vill fråga, så mycket kärlek jag vill ge, så mycket saknad jag vill slippa undan och en varm mammafamn jag vill gömma mig i. Det är alltid såhär när höstmörkret kommer och julen närmar sig. Saknar extra extra mycket och minns den sista julen och gråter extra mycket.

Jag är så evigt trött på den där stora sorgen som har byggt bo i mitt hjärta. 

När jag tog kontakt med en psykolog första gången var ett par månader efter att mamma gått bort. Då kom jag till henne med en så otroligt stark tro om att bara jag bearbetade det hela ordentligt så skulle jag kunna gå vidare sen. Det tog lång tid hos psykologen innan jag kom till insikt med att det inte fanns något 'gå vidare och släppa sorgen' utan bara olika sätt att hantera det. Numera vet jag att sorgen och saknaden är en del av mig, precis som alla minnena. Det är en del som väldigt mycket gör mig till den jag är idag. 

Jag kommer aldrig  glömma, aldrig sluta sakna, aldrig sluta gråta och aldrig sluta älska min mamma. Den bästa mamman i hela världen.

Kommentarer
Postat av: Sara

❤️

Svar: 😘
La-La Land

2014-11-25 @ 12:01:04
Postat av: Sigrid

Skickar över en stor kram och kärlek till dig!

Svar: Tack finaste du!! 😘
La-La Land


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback