Fullspäckad helg!

Helgen har varit fullspäckad och fin! Och kanske lite slö. I fredags var ju T på AW så jag och Majsan var ensamma hemma och myste. Lördagen var vi rätt trötta efter flera uppvak för amning på natten eftersom Maja är så snorig just nu. Vi hann iaf med ett axelpass på gymmet och lite bak innan T kom hem och det var dags att styra hem till Sigrid och Mattis för gooooo mat och härligt häng! Mysig kväll!!

Lördagsnatten var även den lite rörig så på söndagen sov vi två timmar i soffan efter att vi vinkat av världens bästa pappa och pojkvän ❤️️ Men först firade vi förstås Tommy med frukost på sängen och lite extra kärlek sådär på hans första fars dag som pappa. Efter förmiddagsluren Tog jag äntligen tag i barnrummet och började rensa lite där vilket jag tänkt fortsätta med idag. Har dock inte tagit oss ur soffan än om jag ska va ärlig hehe Vi återhämtar oss efter den fullspäckade helgen! Iaf så promenerade vi och mötte Sara igår eftermiddag och så promenerade vi tillsammans hem till dem för söndagsmiddag (Tommy kom med bilen när han sluta jobbet) och häng vilket var supermysigt i vanlig ordning. Bästa avslutet på en fin helg ni vet! Förresten joggade jag hem efter middagen igår med marängsuisse som bränsle i magen hehe kändes som ett bra sätt att avsluta en mindre aktiv vecka på. Har iaf fått ihop lite träning: 
Måndag: 5,7 km löpning (ehm snarare jogg kanske)
Tisdag: Utomhusgymmet + promenad
Onsdag: vila (6 km promenad m kusinen)
Torsdag: ben, rumpa, core
Fredag: rygg, triceps
Lördag: axlar
Söndag: promenad 5km, löpning 5 km

Försöker att få in någon slags träning varje dag även om det bara är nåt litet som ett axelpass eller en 5 km jogg. Räknar inte promenaderna som träning men tycker det är skönt att få in endel promenader med, gärna med sällskap av vän eller pod!




Bra att storstäda ibland. Man kan göra riktiga fynd!


Man kan nästan se vart det varit mörkare partier hehe och vart det var mer backigt.

Vår morgon ❤️️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback