Fantastisk helg

Vi har haft en sån fantastisk helg och en toppen-dopdag Med fina vänner och familj ❤️️ Så glad att de alla tog sin tid och energi och kom och firade Majas dag med oss, det betyder ju så himla mycket. Det är ju trots allt något som bara händer en gång i livet och den dagen ville vi givetvis fira med alla våra närmaste. Inte nog med att vänner och familj prioriterade vår dag och åkte 8 timmar bil på en dag för oss och kom från alla håll och kanter, Dessutom fick hon så himla himla fina presenter! Kände mig alldeles rusig och lycklig vid dagens slut och somnade så gott! (Maja med som somnade redan halv åtta! )







Idag började vi dagen med att promenera med Jonas, Em och Kevin bort till Mats och Gunnels hotell för att bli bortskämda med stt bli bjudna på hotellfrukost. Efter det promenerade vi hem från stan och Em och Jonas packade och sen for de tre hemåt. Så glad över att ha haft dem här i helgen. Det kändes också som att Kevin och Maja blir mer och mer medvetna om varann och börjar kunna tycka det är lite kul! 
Resten av dagen har vi vilat (läs:jag och Maja sov ett par timmar, Maja låg på min arm) och ätit tacos, godis och sett film. Nu har vi lagt Maja och tänkte se en film till innan vi ska sova och ny vecka drar igång!

Nu är det all in på inget socker fram till jul, min kropp behöver det efter all bak-frossa senaste veckorna (läs:månaderna hehe). Blir så sablans trött och seg av socker och humöret går upp och ned. Tommy hänger på och skippar sockret i veckorna iaf! Heja på mig, nu ska sockersuget bort!
Overallen från Molo är doppresent fr Johan, Kicchi, Noah och Isaac! 


Bus!
Mysigaste mössan stickad av fina moster i Värmland!!

Gröööööt!!
Klänning, doppresent fr Madde, Fredrik och Krut!
Majsan och morbror Johan!

Kommentarer
Postat av: Sigrid

Vilken fantastiskt fin dag det måste ha varit! ❤️

Svar: Jaaa, jättebra alltihop❤️️ kram
La-La Land


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback