Sunday!

Hej hopp söndag!
Har haft en mysmorgon med min bättre hälft och kändes lite tråkigt att bli snuvade på en hel timmes extra morgonmys, men inget att göra åt. Med magen full av gröt, grape och georgeous Geisha-te så ska jag nu packa iordning träningskläderna och bege mig till Actic. Blir ett styrkepass med lite cardio i vanlig ordning. Blir nog lite bastu med inpackning i håret med tror jag! 

Hade en superfen eftermiddag och kväll igår. Först träffade jag Jen och Gusten och hans lilla Selma för en fika. Sen tog jag och Jen en lång men långsam promenad längst ån i det fina vädret. Det var så härligt och de där stunderna när man får njuta av finväder, härligt sällskap och massa tjejsnack är så värdefulla! (Dock var jag som en gammal kärring i kroppen på kvällen och ont lite här och där, som alltid när jag överansträngt mig lite. Men idag känns kroppen på topp igen!!) Sen på kvällen lagade Tommy kött, halloumi, sparris och klyftpotatis. Sen såg vi en väldigt liksom tragisk film och myste i soffan resten av kvällen.





Kvällsgott! Frysta jordgubbar har blivit min kvällsgottis-grej. Det får jag äta (för mig själv alltså) även på vardagskvällarna om jag blir sugen på nåt! Gott och så räcker det länge eftersom det är fruset så man måste suga på de haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback