Be your own motivation!

Ibland när allt känns motigt och jag blir trött och ledsen när jag ser mig i spegeln så brukar jag kolla tillbaka på gamla träningsbilde. Det motiverar mig till att kämpa mig tillbaka till formen. Det verkar provocera endel att man vill komma tillbaka i form. För mig är det dock en självklarhet. Jag vill vara en stark, glad och stresstålig mamma åt Maja, jag vill må så bra som endorfinerna får mig att må och jag vill känna mig bekväm i min egen kropp och vara fin för Tommy (även om jag vet att han älskar mig i alla former ❤️️) och en pigg, glad vän!

Precis som att vissa tycker det är konstigt att jag lägger tid på träning och att klura över kost etc så är det en helt galen tanke för mig att vissa struntar helt i sin hälsa. Jag önskar att alla fick känna endorfinrus men också hur det känns att vara stark, ha bra kondis och fixa vardagen med en klackspark! Det blev ännu mer tydligt för mig under graviditeten. Den extra vikten blev ju en extrem belastning på lederna och kondisen var ju helt åt helskotta och jag funderade mycket på hur folk faktiskt kan välja en livsstil där sådana krämpor är endel av vardagen. (Men givetvis har ju alla ett val och man får välja det man vill) En balans mellan allt är bäst tycker jag. Jag tränar för att må bra och vara mer stresstålig och en gladare mamma, vän och flickvän. Tommy kan intyga hur mycket gladare och piggare hans tjej blir när hon får träna ;)











Kommentarer
Postat av: Anso

Jag tycker du är grym och skulle gärna motta lite tips på övningar osv för det grundläggande åtminstone. Hade ju inte varit fel att vara lite starkare och i bättre form. Man måste ju börja någonstans. Kram på dig! <3

Svar: Tack finis! 💕 Jag hjälper gärna till, det vet du :) Kramar
La-La Land

2014-07-26 @ 21:41:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback