Hej hopp

Tommy hämtade mig efter jobbet då vi kunde sticka och handla inför helgen. Vi ska ju ha myskväll imorrn i vanlig ordning och sen får vi finbesök på lördag och då vill man ju sno ihop nåt gott i köket såklart! Älskar gäster dom är lika glada i mat som man själv!

Sen skjutsade Tommy ner mig till stan (vilken lyx va?) och jag mötte upp Stina på Centralbadet för att simma några längder. Superskönt var det och vi simmade 50 minuter helt utan avbrott. Mycket bra och skönt! Sen att jag blir minst sagt lite uttråkad av att simma och tycker det är jobbigt med mycket folk i spåret är rn annan femma. Det kändes ändå toppen! När jag kom hem hade mister styrt upp burgare med, suuuuupergott! Men nu ska jag strax sova, man vill ju va pigg på en fredag!
Natti. 




Kommentarer
Postat av: Sigrid

Haha, "gäster som är lika glada i mat", givetvis ;-) Ska bli jättekul på lördag! Vi tänkte också ha fredagsmys ikväll. Puss och trevlig helg fina du!

Postat av: Terese

Haha men det är ju så kul :) Folk som sitter och petar i maten är det värsta jag vet! Ja det blir superkul att ses imorrn! Hoppas ni har rn fin kväll ikväll, kram!

2014-01-31 @ 20:27:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback