Men hej där!

En härlig vecka såhär långt! I måndags bjöd jag in mina mammavänner i mammagruppen till glögg- och lussebullsmys och fruktsallad hemma. Direkt efter det tog jag och Maja en kort joggingtur innan nästa mys väntade. Då kom nämligen min fina tjejpysselliga hem och vi ägnade kvällen åt tonvis av tjejsnack, pyssel och glöggmys. Underbara fina fina vänner, tack för en riktig superafton!

Tisdag bjöd på fortsatt pyssel här hemma vid köksbordet med sällskap av Majsan som satt med bredvid i sin matstol!  På eftermiddagen gick vi promenad med en mammakompis som bor här bredvid.

Idag sen då! Vid tio på förmiddagen tog jag och Julia våra vagnar och promenerade upp till Gränby C för ärendeuträttning och lunch! Supermysig dag med massa fixat och kom inte hem förrän efter halv fyra på eftermiddagen. Då fick jag först besök av Hennie som hade med sig superfina bilder hon tog på dopet och sen kom Jenny och vi tog vår sedvanliga obsdagspromenad. Överdriver inte om jag säger att jag lätt promenerat minst 15 km idag, plus att vi gick och gick inne på Gränby. Det känns faktiskt i benen nu hehe 
Ikväll har vi haft tacomys och tittat på film. Tommy är ju nämligen ledig imorrn så vi firar liksom fredag idag kan man säga! Men nu ska det sovas!! Natti!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback