Det gick!

Åh, det gick! Tommy la Maja igår, hon tog välling OCH hon sov till halv åtta utan amning, vaknade inte förrän när Tommy gick till jobbet imorse.
Även ikväll har Tommy lagt henne och hon somnade, vaknade till efter en stund och då nattade Tommy henne igen med lite välling! Grym är han och vilket tålamod. Hon skriker och gnäller först men skam den som ger sig. Nu ska vi hålla i det här!! :) 

I övrigt då! Maja är 6 månader på måndag. Hon äter gröt till frukost och middag och vanlig mat (puré) till lunch och amning däremellan. Hon har varit himla lugn och jämn i humöret på sistone och en riktig charmig liten solstråle. Och sover bra gör hon med. Vad mer kan man önska, älskar vår lilla tjej till månen och tillbaka ❤️️ Jag vet att det kommer komma jobbiga faser och allt det där men just nu njuter vi av att det flutit så fint ett bra tag! (Inte för att vi någonsin kunnat klaga på att ha en gnällig bebis men det varierar ju ändå såklart).

Idag har vi haft en lugn förmiddag och sen träffade vi Emelie och Johanna på stora torget, kolla musikhjälpen och bytte julklappar. Sen gick vi till vindhemskyrkan på luciafirande och träffade alla mammor och bebisar. Sen när jag kom hem snackade jag med bästa Marre!! Och sen gick jag och Majsan en långpromenad med Jen vilket var kul och skönt precis som alltid!

Nu dags att sova. Imorrn står promenad och besök på Rackartyg med en annan Jenny på agendan! Hoppas få in lite löpning eller gym med. Och massvis av fredagsmys för Tommy slutar 15 imorrn!

Natti
Trött mamma och busig bebis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback