6 månader

Idag blir vår lilla älskling 6 månader! Känns helt galet att det redan gått 6 månader sen hon kom till oss lite tidigare än vad vi räknat med. Hon förgyller verkligen livet så otroligt mycket med sitt varma och charmiga leende, sin nyfikenhet och gos. Hur mycket kan man älska en sån liten människa egentligen? Jag är så otroligt lycklig att jag har min fina lilla familj ❤️️

------------

Det här är en ganska trött vecka. Upploppet mot den 18:e och det är samma visa varje år. Nedstämd och trött och inte social överhuvudtaget. Har ändå bokat in ett par grejer för att inte snöa in helt här hemma. I övrigt tar vi det lugnt, jag och Majsan. Det blir ju full rulle om några dar när vi sticker till Värmland över julen så det kan va skönt med en hyfsat lugn vecka innan.  Idag tränade jag här hemma! Körde ett tabatapass och kände mig jävligt nöjd efteråt. Hade så svårt att få upp mig ur soffan idag, dessutom har Maja varit lite extra mammig idag så det har blivit ganska mycket mys och gos. Men flygande Jacob blev det till middag iaf!






Helgen som gick var suuuuperfin! Alltså helgerna är så braaaa nuförtiden! Vi har så fina vänner och gör så mycket skoj! I lördags bakade vi julgodis hemma hos Jenny och Martin. Grabbarna såg efter barnen medan vi bakade och sen bytte vi så vi såg efter barnen medan de lagade maten (tacos). Teamwork! Supergott godis blev det som jag slagit in så mycket det bara går för att hålla mig själv borta från det fram till jul hehe




Söndagen började vi med frukost och sen en promenad i det sköna vädret. Tog kort med Maja i livets första snö ❤️️ Sen lunch hemma innan vi åkte till Sara, Tompa och barnen för adventsfika. Vi hade med av vårt julgodis och de bjöd på det som de bakat, mys!  På kvällen blev det ett snabbt ryggpass och sen slappa framför Hamilton i soffan.

Förresten kollade vi luciatåg i lördags morse. De hade ett på vårt lokala ica! Passade på att skänka en slant till musikhjälpen i samband med det med eftersom luciatåget hade egen insamling. Majas första luciatåg.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback