Tuff dag

Snälla semester, kom nu! Har haft en lång och tuff dag och valde att avsluta den med att få ett utbrott på älsk för att han inte plockat ur diskmaskinen när jag kom hem. Jävla satmara jag blir emellanåt när jag är såhär sliten. Är rätt säker på att röda veckan är på ingång med vilket inte direkt underlättar humöret (eller Tommys liv för den delen). Dock har jag världens bästa kille som förstår mig bättre än någon annan och kramade om mig, bad mig att inte ta ut det på honom och sa åt mig att gå och lägga mig i soffan med en kopp te och lite nötter och vila. Sen fick jag gråta lite mot hans bröst innan han smått försenat hastade iväg på hojen till kvällensinbebsndymatch och lämnade en labil flickvän hemma i soffan. Nu har jag repat mig lite och ska gottgöra mitt utbrott när han kommer hem! 

Imorse körde jag ett bra ryggpass innan jobbet. Var glad för det, för jag får alltid extra energi från träningen. (Ehm isf om jag får till ett bra pass)

Imorrn blur en låååång och riktigt fullspäckad dag på jobbet. Men inte tänka på det nu.
Over and out.




De sista bilderna är från i söndags morse när T bakade jättegoda scones! Så goda att jag var tvungen att äta en frukost nr 2 när svindeln var fördiggräddade haha

Kommentarer
Postat av: Sigrid

Dåliga dagar har vi alla. Ni får snaaart semester, säkerligen precis vad som behövs för att ladda batterierna! Stor kram!

Postat av: Sara

Håll ut! Fredagen är snart här!!
Kram!

2013-10-22 @ 20:54:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback