Tröttis

Goder Afton från en sliten tjej!
Den här dagen har ärligt talat varit en riktig plåga. La mig 20.40 igår och väntade mig att vakna piggare än piggast imorse men så blev det inte. Var lite seg och trött när jag vaknade. På gymmet gick det dock bra och jag körde heeelt slut på rygg och mage under 90 minuter. Men när jag sen gled in på jobbet så gick det bara utför. Kroppen sa ifrån och det har varit tungt att bara lyfta armarna idag. Blä för sådana dagar när man känner sig både trött, sliten och gammal :/ 

Helt ärligt så känner jag vissa dagar att jag är otroligt trött på att alltid alltid alltid ha träningsvärk i kroppen. Samtidigt så vet jag ju att det är en del som kommer med träningen, vare sig jag vill eller inte. Och träningen älskar jag ju och priset jag betalar för alla hårda pass är konstant träningsvärk i olika delar av kroppen. Just nu är det insida lår, biceps och triceps som är värst men också rumpa, framsida lår och quadsen ömmar och ryggen är trött och öm redan efter morgonens pass. Men nog med gnäll! Såå tråkigt med gnäll och jag försöker jobba med mig själv mentalt för att vända på sådana här tuffa dagar men ibland går det bara inte och då får man bara göra det bästa av det och ta nya tag dagen efter. Såååå det ska jag göra!

Har varit ute och promenerat med Maria på kvällskvisten vilket var superskönt och trevligt som alltid. Fick klaga av mig lite med, självömkan deluxe från en sliten tjej som behöver semester hehe så skönt med semester om en vecka!!

Ha en fin kväll och nu gör vi imorrn till något fint va! :)
Over and out








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback