Good Morning Beautiful Sunday

Morrn!
Tommy står i köket och gör scones och jag ligger i soffan och tittar på honom och Amazing Race. Jag har dessvärre redan ätit frukost eftersom jag var uppe innan Tommy och inte orkade vänta. Jag är ju 99 gånger av 100 vrålhungrig när jag vaknar på morgonen. 

Hur som! Igår köpte vi ny resväska! Vi stod och valde mellan två olika Samsonite. Stod och valde och valde och valde. Till slut blev det den stora modellen på 134 L med hårda 'pärmar' som vägde 4 kg. Det känns bra! Vi valde mellan 2 och 4 hjul men valde till slut 2 då den väskan var mer bastant och hjulen mer gömda. (Många vuxenpoäng kring hela resväskegrejen). Vi tänker att vi ska ha den länge nu och kunna packa i den tillsammans när vi reser kortare resor och så. Den här resan kommer vi dock ha min Fjällräven-backpacka och resväskan. Kommer bli great!

Innan vi köpte väskan så var vi på gymmet ett snabbpass (45 min). Jag körde armar och supersettade biceps och triceps tills armarna grät haha Bra pass! Supersets är så himla bra när man har kort med tid som vi hade igår eftersom gymmet stängde 17.

Idag har vi inga direkta planer. Igår bytte ju Tommy däck på bilen plus tvättade den och såg till att den är fin och fräsch tills vi åker! Så jag ska nog pyssla lite idag för jag behöver göra ett kort till en kollega bl.a. Sen blir det ju givetvis ett gympass och idag står LEGDAY på schemat! Och mage! 











Kommentarer
Postat av: Jen

BRA val! Samsonite är ju såååå bra. Lätta och lättstyrda och ramlar inte omkull :) Jag köpte min för flera år sedan och den är fortfarande lika fin och bra. Samsonite ÄR en bra investering!! //Jenny som älskar Samsonite haha

2013-10-20 @ 20:23:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback