Superfin helg!

I helgen har vi haft finbesök av Hanne och Sebban. Har haft en så jäkla kul och härlig helg!
 
Lite bilder från helgen som bestått av träning, bowling och en massa god mat. perfekt att vi delar både passionen för mat och passionen för träning, det går ju lite hand i hand!
 
Lördag. Träning med biceps och triceps som fokus. Jag lyckades göra 7 dips i rad utan hjälpvikt!! Dock blir tekniken lidande, som alltid när man tar för tungt på en övning så det blir lite hjälpvikt även i fortsättningen, men vilka framsteg jag gjort ändå!! Sen blev det pannkakslunch hemma och då kom även Stina förbi en sväng! Supermysigt! Sen gick vi och bowlade och avslutde kvällen med middag.
 
Kickade igång dagen med ett gympass efter frukosten imorse. Det blev ett hårt ryggpass. Sen körde grabbarna lite nacke och jag och hanne körde mage istället. Efter gymmet blev det supergod brunch på Gillet dit även Jen kom och mötte upp oss. Sen efter ett besök på Media Markt styrde vårt besök hemåt och vi la oss och vilade en stund. Sen gick vi ut på en promenad i det fina vädret och handlade mat på vädgen hem. Nu blir det snart sängen.
 
Nattinatt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback