Långdistans

Stack ut på en löprunda efter jobbet. Tanken var långdistans och så blev det. 15 kilometer senare nådde jag lägenheten igen med skavsår under armarna och i hålfötterna. Satan vilken blåsa jag har i höger hålfot, inte kul. Och sista kanske 5 km brände det som eld under armarna, fick försöka hålla ut armarna från kroppen för att slippa att det skulle gnidas hud mot hud. Börjar fatta varför många springer långdistans i t-shirt. Jag är ju lite ny på området så jag håller fortfarande på och lär av mina misstag haha. Blev en lugn runda och snittade på 5.28/km, helt okej.  Använde Kari Traa-toppen även idag och inte heller idag lämnade den några spår av svett, helt otroligt faktiskt. Dock vet jag inte om det var den som gav mig skavsår under armen. Tror dock inte det, tror det var hud mot hud som gjorde det.
 
Nu har jag precis klämt en smoothie, cocosvatten och 2 stekta ägg samt duschat och ligger och myser på soffan och känner mig nöjd över dagens prestation. Tänker att jag borde ta vilodag imorgon eftersom jag inte haft det sen 1:a maj men tänker sen att det blir nog ingen vila imorrn heller men vi får väl se. Det är svårt att stoppa sig när kroppen är pigg och säger JA!
 
Förra veckans träning innefattade 5 gympass, 3 PW, 2 Intervallpass och 1 pass utomhus löpning. Plus all cykling till och från jobb och gym. Varierad och kul träning, precis som det ska va!
 
Source: Tublr

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback