kärlek

Goooood Morning everyone!
Hade en så jäkla härlig Valborg igår! Först blev det lite träning:
Hade ett jäkligt kul pass på gymmet igår. Det blev ben-rumpa-mage och jag körde verkligen all in och svettades som bara den. Supersettade olika ben-rump-övningar med olika magövningar. Gillar verkligen det upplägget. Gymmet var ganska folktomt så det var bara att ta för sig av alla vikter och bänskar jag ville. Körde fria vikter rakt igenom.
 
Sen blev det lite lunch här hemma innan det bar av till ekonomikum där Linnea och Jempa befann sig.
Det är svårt att hitta varann på ekonomikum för det är ju så jädrans mycket folk. Så Linnea skickade denna karta till mig. Synd bara att nätet låg helt nere pga överbelastning så jag inte fick bilden förrän långt senare. Jag fick istället irra runt och leta efter dem i någon halvtimme!
 
Men sen blev det regnigt och trist i parken så jag och Jempa traskade hemåt. Väl hemma delade vi på en flaska bubbel och satt och snackade om allt och inget. Flaskan var urdrucken lagom tills Tommy kom hem från jobbet. Så då tog han en öl med oss och vi öppnade en flaska vitt. Sen gjorde vi pizza och spelade yatsy. Jag vann! Och så lite akrobatik och korvätning på det!
 
Sen bestämde vi oss för att gå till Olearys. Det blev någon shot och en öl där och Alexandersson blev full, go och glad!
 
Ljuvligt fin och härlig Valborg. Oplanerad och spontan in i minsta detalj, precis just så gillar jag det. Då mår jag bra. Idag är halsen paj efter ett gäng festcigg men det gör faktiskt inte lika mycket som vnligt. För igår var värt det. Är inte heller särskilt bakis och har precis fyllt upp mig själv med en näringsrik green smoothie med ananas, spetskål, spenat, hallon, chiafrön, äpple, päron och banan. Älskling ligger fortfarande och sover sött inne i vår säng, solen lyser utanför fönstret, fåglarna kvittrar som besatt och jag sitter ute i soffan och tänker på vad lycklig jag är, precis här, precis nu.
 
It´s a wrapp. Nu ska jag gå och krypa ner bredvid min underbara pojkvän.
Over and out.

Kommentarer
Postat av: jenny

Hallå där, det var ju Tommy som vann! Vinna eller försvinna, allt eller inget var det juu! :)

2013-05-01 @ 19:15:30
Postat av: Terese

Haha han vann yatzy-grejen ja, men jag vann ju själva spelet! :D

2013-05-01 @ 20:47:10
Postat av: jenny

jajo, men vi körde ju vinna eller försvinna ^^

2013-05-03 @ 09:49:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback