Lång dag

Har haft en lång men effektiv dag. Först gym imorse och sen jobb mellan 8-17.45. Sen hem och nu har jag lagat spagetti bolognese. Tommy jobbar sent och ska träna med F efteråt så jag har lite egentid ikväll och passar på och slösurfa och blogga. Hoppas han är hemma till 21 så vi kan se Top Model ihop, mkt roligare än att se det själv (ehm vet inte om T tycker samma men han tittar alltid med mig utan att klaga. Han håller dock inte med på att 'Åh Tommy, det är Top model ikväll, vårt favoriiiitprogram!' Han brukar mest muttra något då. Och skratta åt mig haha)
 
Vi hade en jättehärlig söndag. Först lunch med bästa Annso, Andreas och Linnea. Tommy lagade ananas och kasslesr med täcke av grädde och chilli. Jag gjorde en sallad till det och så blev det fruktsallad till efterrätt. Tommy ville hålla LInnea mest hela tiden och hon trivdes hos Tommy :)
 
När de åkt hem så tog vi en Powernap tillsammans i soffan innan vi styrde stegen mot gymmet.
På väg hem från gymmet såg vi Norrsken, så häftigt!!
 
Så nu sitter jag här och har precis avnjutit en portion spagetti bolognese. Fin måndag på det stora hela och jag hade min fina gula kavaj som jag fick på min födelsedag. Men ja, jag är lite glad att den är över också.Välkomnar gärna tisdag som bjuder på en intressant utbildningsdag gällande sittande! Och förhoppningsvis en solig löprunda efter jobbet. Men det får väder och vind och kropp bestämma.
 
För övrigt. Sjukt bra träning sista månaden. Alltid 6 eller 7 träningsdagar per vecka plus PW som aktiv vila. En bra blandning mellan löpintervaller, styrka övre, styrka nedre och längre löpdistanser. Bra så. Fin form på insidan, som alltid finns det att jobba på på utsidan. Meeeen insidan är så klart viktigast!
 
Over and out!
 
För övrigt, titta vilken fin topp jag fick av Jempa på födelsedagen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback