Eh, hallå långhelg!

Sådär ja, nu har jag tagit helg och firat det hela med en löprunda i den underbara solen. 6 km blev det med en snitthastighet på 4.58. Benen var så trötta så det är inte sant. Körde ett superhårt ben och rumppass i måndags och sen körde jag 20 minuter hårda intervaller igår så de hade all rätt att vara möra! I övrigt körde jag ett riktigt dbra överkroppspass efter intervallerna igår. Ibland är det skönt att träna kväll för man kan ta god tid på sig och verkligen göra allt man vill! Avslutade hela passet med 4 set dips smed pojkvän! Går så mycket bättre att pusha sig själv när man har någon som hejar på.
 
Igår letade jag fram mina gröna brallor för att fira att det varit så himlans fint väder så många dagar nu! Invigde också mina solbrillor för året.
 
Igår på mitt sköna gympass hade jag mina orangea favoritbrallor. De har en ficka på sidan där man kan ha Iphonen, sån borde alla träningstights ha!
 
Och idag på min löprunda hade jag bara underställströja, t-shirt och en extra långtröja! Lycka!!
Ps. Min mössa är verkligen gräsligt ful, jag vet. men det fyller verkligen sin funktion ska jag säga er!!
 
Nu ska jag ta en dusch och sen äta något! Snart kommer pojkvän hem och vi ska ha lite myskväll för imorgon åker jag hem till skogarna och han får stanna här och jobba ett par dagar till innan han kommer efter på fredag kväll!
 
Glad Påsk på er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback