Vardagslyxande

Lillördag och här hemma står mys-vardag på schemat! Har bestämt att vi ska försöka ha en vardagskväll per vecka som vi lagar god mat och myser och tar det lugnt tillsammans. Vi lagar maten varannan vecka och eftersom det var jag förra veckan så är det pojkvän idag. Ska bli spännande att se vad det blir för mat! Dessutom blir det Hamilton 2, som vi ännu inte lyckats se. BRA onsdag!
 
I övrigt promenerade jag till jobbet och så sprang jag en ny omväg hem. Landade på 5.60 på 30 minuter när jag kom fram till Ica där jag skulle hämta ut ett paket. Det var lite segt och tungt idag och benen kändes tunga. Dessutom har jag lyckat sträcka höft nummer två i helkan (dock vid en promenad). Nåväl, det går väl över! Det enda sega med att springa vid och över vägar där det är mer trafik är rödljusen som sinkar snitthastigheten. Men men, det är ju inget lopp jag kör haha Har för övrigt klara 1/4 av mitt mål att springa 150 km innan 4:e mars. Tror ni jag fixar det? Jag SKA fan fixa det!
 
Annars inte mkt nytt. Imorgon är det ombesiktning av bilen, håll tummarna!
 
Efter löptur och dusch har jag sett ut såhär när jag grejat med tvätt och städ! men nu har jag landat i soffan och inväntar finaste kocken som jag tror dyker upp snart!
 
Ha en skön onsdag hörrni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback