Snart helg mina vänner!

Hej onsdag! Bara 2 jobbdagar kvar och sen helg igen, weeeeiiii! Vi konstaterade på jobbet idag att det var tur det inte var måndag, det hade helt enkelt inte gått med en långvecka, alla var så slitna och trötta och ville bara ha helg igen.
 
Efter jobbet gick jag till gymmet och körde igenom kroppen iaf med lite cirkel. Var riktigt omotiverad men tog mig dit och körde ändå 7 olika övningar plus uppvärmning på Crosstrainer. Sen bokjade jag tid sför BIA-mätning på måndag 16.30. Tänkte att den kan vara bra som utgångspunkt för mina mål jag vill uppnå under våren!
 
På tal om träning så tycker jag ändå att träningen under jul och nyår har varit klart över förväntan (inte för att träningen kan lyckas tämja de 500000000 kalorier jag tryckt i mig dagligen men det är ju en helt annan historia haha). 2 pass hemma under jul plus 2xsnöskottning. Sen förra veckan blev det:
Torsdag: Löpning
Fredag: Gym
Lördag: Gym
Söndag: Löpning
Måndag (nyår): Löpning
Onsdag (idag): Gym
 
Just i detta nu står Chilli con carne på spisen och puttrar. Själv tänkte jag sätta mig och läsa en stund tills pojkvän kommer hem. Fick 'Fifty shades of Grey' i julklapp och den är redan utläst så idag köpte jag uppföljaren! Spännande!
 
Over and out!
 
Bilder från min och pojkväns mysiga date-night i söndags!
Middag på Tzatsiki, öl/vin på Bullit, Argo (bra!) på bio. Superfin date-night med världens finaste pojkvän!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback