Nytt år, nya möjligheter

Första januari. Dags för nystart igen. Vi sa att 2012 skulle bli VÅRT år och det blev det verkligen. Tommy fick jobb här, jag blev sambo med världens finaste kille, vi semestrade på en roadtrip genom skåne och Tommy blev befordrad på jobbet. Hoppas 2013 har lika många fina överraskningar åt oss!
 
Nyåret spenderades med fina nya vänner i ett fint hus på landet. Men innan vi åkte på fest så blev det en löprunda. Pojkvän tyckte det var en bra idé då han tyckte jag behövde bli av med lite överskottsenergi innan kvällen och han hade rätt som altid. Skönt som fan var det!
 
Blev på kvällen full som tusan och det var helt okej att bli det. Ibland är det härligt att få vara lite ung igen. Inte för att jag inte tycker om middagar och vuxensnack men ibland är det härligt att för en enda kväll inte prata ett endaste ord om amorteringar, förlossningar och barn. Det var befriande att återigen få känna sig ung för en liten stund! Idag har det inte måtts så prima dock. Bakishäng i samma hus som festen och inte förrän framåt 17 vågade vi oss på att testa sbilen, fortfarande osäkra på hur mycket alkohol som hunnit lämna blodet. Sen vi kom hem har vi bara myst en massa och nu blir det snart sängen för att försöska ta igen lite förlorad sömn och ladda upp inför morgondagens jobb!
 
Lite bilder från igår!
 
Och ja, årets nyårslöfte får verkligen bli att hitta tillbaka till formen och skärpa till kosten lite igen haha.
2013, nu kööööör vi!!

Kommentarer
Postat av: Maria

Ni ser ut att ha haft kul! Gillade verkligen din klänning :-)

2013-01-01 @ 23:11:58
Postat av: Terese

Tack Maria! Ja det var en kul kväll :)

2013-01-02 @ 06:05:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback