Bodylicious

Tisdag klar redan!
Blev en vända till gymmet efter jobbet. Värmde upp på crosstrainern och sen körde jag 5 övningar, 5 varv. Det blev: 20 djupa knäböj med pinne, 30 triceps med vikt, 20 rygglyft, 10 burpees och rumpövning med gummiband 20 på varje ben. Gånger 5 alltså och ingen vila. Efter det körde jag igenom magen med 3 övningar! hade tänkt att promenera hem men sen hämtade pojkvän mig för han slutade precis då och han tog vilodag idag för han vaknade med huvudvärk och har varit sliten hela dagen. Han hoppas på ny energi imorgon.
 
Nu har jag precis sdruckit en proteingsmoothie och sitter i soffan. Ska bläddra lite i boken jag fick från Adlibris häromdagen, Bodylicious. Slukar all literatur som har med träning och hälsa att göra just nu och har upptäckt en massa roliga träningsbloggar. Härligt att ha sånt flow med både träsning och hälsa!
 
Har idag försökt locka fram våren med lite ljusare kläder. Still cold outside though. Påväg från jobbet var det så himla fint ute! Böckerna jag skickade efter frådn Adlibris samt ett bokmärke där pengarna går till sos barnbyar.
 
Imoargon efter jobbet blir det box med vänner/arbetskompisar, blir kul och bra variation till vanliga träningen!
 
Tjipp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback