Baka liten kaka!

Heeeej!
Härlig måndag! Joggade hem från jobbet med en rejäl omväg och landade på 9,48 km och 51,14 minuter. Ingen rekordfart och det var bra jävla kämpigt emellanåt för av någon anledning kändes det som att lunchen inte hunnit smälta än. Nackdelen med långsamma kolhydrater. Men! Mot slutet så fick jag två riktigt rejäla endorfinkickar och det var helt jävla underbart! Fattar inte hur folk kan inte träna och därmed går minste om något så underbart som endorfiner som rusar genom kroppen. Det är för mig helt ofattbart.
 
Igår hade jag en riktig bak och fixardag här hemma. Lagade ett gäng köttbullar för infrysning som vi kan ha till matlåda när motivationen att laga matlåda på kvällen tryter (vilket inträffar allt som oftast tyvärr). Vill få till en bra rutin kring att laga alite storkok på söndagarna, känns alltid så skönt inför veckan som kommer, blir inte samma vardagsstress alls då! Till middag igår lagade jag baconlindad kycklingfil´e igen! Verkligen en favorit.
 
Idag har jag köpt en matberedare! Och satan vad bra den var! Jag har gjort en sorts proteinbollar (eller energibollar om man hellre säger det) idag som innehåll: cashewnötter, valnötter, havregryn, kakao, chokladproteinpulver, gojibär, kesella, mjölk, 3 torkade aprikoser och en ytterst liten skväll agavesirap. Rullade de små underverken i sesamfrön och den blev faktiskt jäkligt gott, känner mig riktigt stolt över mig själv som faktiskt lyckades bra redan på andra försöket. För övrigt åt jag en halv proteinbar idag (av de jag gjorde igår) innan jag sprang hem och jag kan lova er att den är mättande iaf, alltid något! Och ändå helt okej att äta även om det inte är det godaste jag testat.
Mmmmm lyx-kvällsmål!
 
Ha en fin måndagskväll nu!
Tjipp
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback