130110

Bra och rolig vecka so far!
Igår kickade jag och pojkvän igång dagen med att vara på gymmet 06.30. Körde igenom kroppen med ett hårt styrkepass och det var så skönt och gick faktiskt jättebra. Känns som jag fått lite nytändning! men det är väl lite vad det går ut på att sätta upp mål för sig själv, man får liksom en nytändning!

Alltid kul att vara på gymmet tillsammans! Dock kör vi oftast väldigt olika övningar och sådär för vi har ju helt olika mål.
 
Sen jobbade jag hela dagen innan jag cyklade ner till stan och mötte upp 'kulturklubben' för middag på bästa Indiska restaurangen i stan. Så jäkla sstarkt och goooott! Sen gick vi på 'Fanny och Alexander' på stadsteatern. Mysig kväll!
 
Ikväll har jag och Maria varit på Power och Core. Dessutom körde jag ca 12 min HIIT (det var det jag hann) innan passen. För övrigt känner jag just nu inte alls för att gå på pass, vill inte bli tillsagd vad jag ska göra liksom. Kommer nog köra mest själv ett tag framöver tills jag återfår motivationen för gruppträning igen.
 
Tänkte jag skulle summera förra veckans träning med:
Måndag: Löpning 4,8 km
Tisdag: Nyårsdagen! (ja ni fattar ju själva...)
Onsdag: Gym (cirkel och crosstrainer)
Torsdag: Löpning hem från jobbet
Fredag: Vilodag
Lördag: Löpning 9,6 km + PW ca 70 min
Söndag: Gym (cirkel, supersets, helkropp, crosstrainer) + PW ca 70 min + promenad 40 min
 
Bra träningsvecka och den här veckan ser hittills mycket myclket bra ut! Men jag känner att jag är satans mör i kroppen just nu. Får se om jag måste tvinga mig till en vilodag imorgon. Helst skulle jag dock vilja löpa hem från jobbet. Hade varit en perfekt starkt på helgen!
 
over and out!
 
 

Kommentarer
Postat av: Annso

120110 är det väl ändå inte T? ;) mysigt det ska bli på söndag! Kram så länge

Svar: Haha Nej det har du ju helt rätt i Annso! Ja det ska det verkligen bli :) Kram
La-La Land

2013-01-10 @ 22:34:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback