Torsdag och snart helg!

Heeeello!
Gissa vem som överraskade mig med att ha städat hela lägenheten samt gjort amerikanska protein-pankakor med varma bär och jordnötssmör till middag? Min fina kille så klart! Blev så glad och överraskad. Jag promenerade till jobbet imorse så därför joggade jag hem. Blev faktiskt en riktigt skön och bra runda. Kom snabbt in i andra an´dningen och sen flöt det bara på. Det är för de rundorna som man håller uppe sin motivation och fortsätter med löpningen. För när det går lätt och bra så är det ju så jävla härligt och befriandra. Däremellan vill man bara spy på det, så tungt kan det gå ibland.
 
Aaaanyway! Åt dessutom supergod frukost och sen jättegod matlåda för jag hade kasslergratäng, rester från igår. Blev sååå god! Very very good day. Just nu är T och tränar med F så jag har lite egentid och då slösurfar jag lite på datorn och kollar på 2 and a half men. bra så.
 
 
Just det. Fick en ny fin tröja att använda till och från träningen av Tommy på alla hjärtans dag (plus tulpaner så klart!!). Har pratat om en mjuk och skön tröja att ha till och från träningen ett par veckor och det hade så klart pojkvän tagit fasta på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback