Njutningsbar söndag!

Ganska nyss hemkommen från en superhärlig löprunda i solen. 12,5 km landade rundan på, troligtvis det längsta jag någonsin sprungit i ett svep. Fatta att jag sprang i 4 lager men helt utan jacka! Hur underbart det var och hur lätt det kändes? Går ej att beskriva. Och nu åkte precis pojkvän iväg för att möta upp F, de ska gymma. Sen när han kommer hem ska vi ha lite fixareftermiddag/kväll och förbereda matlådor och energi/proteinbarer inför veckan för imorse var vi och storhandlade! Det är så skönt att ha förberett mycket, allt blir så mycket enklare då när inte alla vardagarna måste vikas åt att laga mat och fia matlådor och allt det där.
 
Igår gick vi på stan och kollade träningskläder plus brillor åt T och efter det gick vi och tränade på gymmet. När vi var klara på gymmet (jag supersettade tung styrka för överkropp och underkropp och avslutade med mage) så ångbastade vi och sen badade lite i varma poolen. På kvällen blev det tacos och filmmaraton. Mysig lördag. Vi har hållt helgen relativt mobilfri och bara varit med varann. Skönt att kunna göra så emellanåt. Det är obeskrivligt skönt att inte ha planerade och fullspäckade helger hela tiden som vi hade både i somras och i höstas. Nu är det liksom precis lagom.
 
Lite bilder från senaste dagarna:
Supergod pastarätt som pojkvän lagade på vår vardagsmykväll i torsdags! Och under ser ni receptet!
I fredags stod jag för fredagsfika och bjöd då på protein/energibollar. Hade fredagskjol i vanlig ordning och ute var det sooool och barmark på sina ställen, underbart.
Stadsredo igår innan vi promenerade in till stan.
Imorse innan storhandlingen!
Dagens löprunda!
 
Men nu ska jag ta och hoppa i duschen. Sen ska jag sortera tvätt och sen sätta igång och laga lite krubb. Söndagen, en sv mina favoritdagar just för att man får göra lite vad man vill. Ingenting alls om man så vill. det känns på ngt vis som att bara man gör något litet så har man varit duktig för söndagen är ju en vilodag och det är helt okej att bara softa.
 
För övrigt. Veckans träning har sett ut som följer:
 
Måndag: Löprunda 9.48 km
Tisdag: Morgonträning cirkelträning 6 övningar/5 varv.
Onsdag: Vila (teater)
Torsdag: Löpning 11.25 km
Fredag: Vila
Lördag: Gym tung styrka helkropp. Promenad till och från stan.
Söndag: Löpning 12.20 km
 
Vill också berätta att jag nu klarat drygt hälften av mina 15 mil!
 
Over and out folkens!!
Ta vara på den här fina söndagen nu.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback