Kom hem nu älskling

Pojkvän ringde nyligen och berättade att jobbstrul gjort att han är kvar på jobbet än och inte vet hur länge han kommer bli kvar (Dock ringde han en gång till efter det och frågade vad jag har för stl på 'överdelar'. "Ja du vet, typ 34 eller 36 och sådär". Hmm haha). Så då tänkte jag att jag skriver ett litet blogginlägg om hur dagen varit so far så länge (medan jag sitter här i soffan och saknar pojkvän).
 
dagen började med att vi trötta i hågen stack iväg till gymmet och rev av ett 45 min pass. Jag fokuserade på intervaller på bandet och avslutade med en magövning. Sen gick vill till Gillet (hotell här i stan) och åt brekkie. Sååå jäkla gott (Däremellan upptäckte vi att jag tappat mitt kontokort men en vänlig själ hade hittat det och ringde mig så jag kunde gå och hämta upp det. Lycka!!!). Så ljuvlig stämning därinne, alldeles lugnt och mysigt och vi satt och åt och snicksnackade länge och det blev allt från ägg och bacon till egengräddade våfflor! Men sen blev det jobb resten av dagen. Och jag hade på mig fina alla hjärtans dag-kläder och kände mig så fin hela dagen. Hade till och med utsläppt hår och det händer typ aldrig! (Hade tilloch med finskorna på mig till Gillet!)
 

Kommentarer
Postat av: Syster

Strul på jobbet?!?! Äsch då, han är på stan och shoppar nåt fint till dej!! Jävla Tommy, han är rätt go ändå!! =) Kram på er!! Ha en superfin helg!! Är sååå ledsen att jag jobbar hela första helgen i mars...

2013-02-15 @ 16:56:13
Postat av: Terese

Ja, klart han är :) Japp så var det förstås :) men tydligen var det strul på jobbet med. ja det är supersynd! Vi valde den helgen för att det är den enda vi kan. Men snart är det ju påsk med, då kanske du inte jobbar? kanske vi kan scrappa lite då? hade varit mysigt! Kramar och ha en jättefin helg ni med!

2013-02-16 @ 13:22:29
Postat av: Syster

Jag jobbar fre kväll, lör dag o sön kväll på påsk. När kommer ni hem då? Måste gå att få till nåt då!! Kram!!!

Svar: Åh, okej! jag vet inte riktigt. Tror jag åker på onsdagen eller så för jag är ledig torsdag. Tommy har som vanligt ingen koll på sitt schema så han har ingen aning om hur han jobbar. Ja det måste vi absolut se till :) Kramar
La-La Land

2013-02-17 @ 00:15:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback