Jävla snö

Måndag klar, puh. Gråaste och tyngsta måndagen sen efter jul. Och min mobil spår snö varje dag i 10 dagar framöver. Seriöst?! Fan vad jag är färdig med den jävla snön nu alltså!!
 
Kickade igång dagen med ett pass styrka för överkroppen. Bestämt mig för att låta benen vila lite nu efter förra veckans 33 km. Men man måste passa på när vädret är strålande, graderna blir varmare och man har spring i benen! och passande nog kommer ju nu en vecka med snö, snö och mera snö. Då blir det mer gym istället. Gillar det upplägget, att det blir lite varannanveckas-fokus. Varannan utelöpning, varannan innegym!
Taggad för gymmet imorse.
 
Nu håller jag på och lagar mat. Har gjort lite ungsbakad kyckling med champinjoner och grejer. Jag och T har vårt vardagsmys idag nämligen! Imorgon ska jag försöka ha träningsfri dag för jag tycker det är viktigt att kroppen får vila ordentligt mellan varven. Eller jag inte bara tycker, jag vet att det är viktigt. men ni vet hur det kan va, ibland flyter det bara på så jäkla bra och kroppen känns så stark och på G att man bara vill köööööra! Kan inte fatta att jag inte har någon smärta alls i kroppen efter all löpning på sistone. jag är så ofattbart glad och lycklig över det (peppar peppar)!!
Och jag fortsätter försöka locka fram våren med vårlika kläder. Våga vägra svart haha
 
Nu hoppas jag pojkvän kommer snart så vi kan äääääta någon gång!
Over and out!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra att du försöker locka fram våren...budskapet verkar inte nå ända fram till vädergudarna bara =)

Svar: Mmm, det går inte riktigt som planerat. De lyssnar inte alls.
La-La Land

2013-02-06 @ 19:19:04
Postat av: maria

vart visst anonym =)

2013-02-06 @ 19:19:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback