Hej hopp!

Looovely day!
Började med gympass med T imorse. Körde intervaller på bandet och ett cirkelpass med 4 övningar, 3 varv utan vila.
Liiite trött imorse haha (Skulle ju haft vilodag men eftersom pojkvän skulle till gymmet ville ju jag följa med!)
 
Sen var det jobb hela dagen förstås, där jag stressat runt hela dagen och knappt varit på kontoret alls. Gillr faktiskt sådana adagar, när tiden bara flyger iväg. efter jobbet tog jag bilen till Gränby. Där kollade jag på kläder, provade en massa kläder med!
Unnade mig favoriten Blueberry Slimmer och en proteinbar, hemmagjord. Sååå gott och riktig jäkla vardagslyx.
Både Sjalen och den här tröjan var på 70% inne på Company idag. Ångrar lite att jag inte köpte sjalen, hade gått på en hunka ungefär tror jag.
Sen provade jag de här fina träningsbrallorna och linnet till på HM. Det skulle kosta 300 spänn tillsammans! KAAAAP! Om vår ekonomi inte varit så rocky så hade jag slagit till direkt! Istället kan jag tipsa er andra. Själv fick jag rusta upp min underklädeslåda med lite fina OCH bekväma trosor istället. Köpte även en mascara, en topp och några småsaker på Panduro.
 
Pojkvän är på BIO med A idag så han kommer sent. Själv borde jag ägna resten av kvällen åt att packa inför helgens tripp till GBG meeeeeen det skiter jag i. Jag känner att jag bara behöver få ligga här och slappa ikväll. Önskar mig en påse godis med. Suget idag har varit HELT sjukt! Måste ha ägglossning eller ngt. har inte haft godissug sen nyår men idag slog det till med full karriär. Nåväl, nu ska jag lägga mig och läsa en stund och stilla mitt sug med en kiwi.
 
Natti natt med er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback