Heeeeeeeeeej

Idag efer jobbet skulle jag gått på ett cirkelpass genom kommunen men det blev inställt så det blev intervaller på bandet och en genomkörare för magen istället. Intervallerna blev 1 minut på och 30 sek av. Körde hastighet 13, 13.5, 14, 14.5  osv upp till 18. Fast 17.5 och 18 blev bara 30 sek för då var jag rejält slut i benen. Sen körde jag en extra intervall på 18 som avslutning. Sen snackade jag till mig att iaf få göra en BIA-mätning eftersom jag var så inställd på att få göra en såhär i 'havlek'. Och vet ni?! jag hade faktiskt lyckats med målet att bli av med 1 kg fett(Okej, 0,9, men näääästan 1 kg)! Det känns så jävla wonderful. Det kanske inte låter så mycket men det är det för mig. Det handlar om att jag funnit en metod som funkar så himla bra, den kära gamla träningsmetoden. Jag har liksom ändå unnat mig ett glas vin eller två vid några tillfällen och jag har inte hållt igen på eempelvis fredagsfika på jobbet och sådär. Och det är ju det som det handlar om, att njuta av livets goda och SAMTIDIGT få så fina resultat. Jag har inte en gång känt att jag inte haft energi till träningen utan ästit mina 3 mål plus 2 mellanmål och känt mig både pigg och fylld av energi som gjort att all träning varit så jävla härlig! Jag är jättestolt verkligen.  Hade tyvärr tappat 0,3 muskler, men det blir lätt så när man kör mycket förbränning och inte lika mycket TUNG styrka tyvärr.
 
Nåååååväl.
Ikväll har vi haft en jättefin kväll. Jag och T lagade järregod mexikansk mat till middag och har sen bara tagit det lugnt samt förberett inför morgondagens träning. Nu är jag så trött så det är knappt sant så här kommer lite bilder och sen blir det verkligen Säääängen.
 
Myskväll med mig själlv igår och stillade sötsuget med nötter och russin!
Imorse blev det proteinpannkaka med varma hallon och en klick jordnötssmör till frukost.
Clothing today.
Kul väder idag, verkligen. Fy fan, mår illa av all denna jävla snö och blir förbannad varje gång jag tittar ut. Frågade Tommy idag hur jag ska klara alla år (förhoppningsvis! Jag vill bli gammal och få barn och barnbarn och allt det där) till som jag måste genomlida vintrar. Ska vi flytta utomlands? frågade jag. Ja kanske, svarade han.

Kommentarer
Postat av: Em

Duktiga, fina vän! Grattis till ditt mål! Bra jobbat!👍💪 kram kram

Svar: Tack finaste Emsan! kram
La-La Land

2013-02-06 @ 22:33:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback