Halfway!!

Hello again!
Har bockat av några av grejerna på listan. Har gjort klart kortet, tagit en kort och snabb PW till affären och tillbaka då jag handlade, postade paktet och lämnade tillbaka filmerna. Dessutom kom jag på att vi bokat tvättid så jag håller på och tvättar med. Men nu sitter jag och käkar mellis/lunch i form av frökex med ost (love it!), ett stort glas mjölk och två små svenska äpplen.T slutar ju redan vid fyra så på helgen blir det alltid tidig middag och svårt att klämma in någon större lunch när frukosten alltid bli stor och sen haha När jag har käkat klart ska jag ge mig ut på en ordentlig PW.
 
Meeen först! Har ju inte uppdaterat bloggen om hur min träning gick förra veckan och inte denna veckan heller. Så här kommer det:
 
V5:
Måndag: Spinning 55
Tisdag: PW till och från jobbet
Onsdag: Core 30 min och 15 min HIIT på löpbandet
Torsdag: Intervaller uomhus
Fredag: Cirkel
Lördag: Vila
Söndag: Löpning med backintervaller drygt 7 km.
Plankan 5/7 dgr
 
V6:
Måndag: Vila (cyklade till Annso och hängde med henne och senare även med T och A på kvällen) Rask promenad hem 30 min
Tisdag: Cirkel
Onsdag: BOX 75 med Maria
Torsdag: Cirkel
Fredag: Kiropraktorn, Vila
Lördag: Vila
Söndag PW
Plankan 3/7 dgr
 
Han kört tre riktigt hårda pass denna vecka så lite vila i slutet på veckan känns ändå helt okej även om suget efter träning finns. Tommy tror min kropp mår bra av vila och återhämtning några dagar och jag litar på honom och det tror förresten jag med. Hoppas det inte blir långvarit bara. Det jag inte heller nämnt är att jag ju cyklar till och från jobbet dagligen vilket är drygt 10 km tur och retur.
 
Är nu iaf halvvägs och kan stolt meddela att allt fortfarande går enligt planen! Halva tiden kvar och jag ska försöka fortsätta lika bra som jag börjat det hela. Bloggen är ett bra ställe för mig att skriva ned det på. Det motiverar mig till att inte göra något utanför planen för om jag gör det så vet jag att jag måste skriva ned det här sedan. I övrigt så har jag och T varsitt schema som jag gjort där vi fyller i vikt, träning, treats osv varje vecka samt vilken form vi varit i under veckan. Det är bra och ger en bra överblick. kanske kan ta kort på det och lägga upp någon dag om det nu skulle vara intressant för någon annan än just oss haha
 
Sådär, maten är slut och PW väntar.
Over and out!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback