Bikramyoga!

Har försökt att bilblogga ett par ggr men det funkar fortfarande inget bra, synd!
 
Här kommer en liten uppdate från en trött tjej i soffan iaf. Började morgonen med en smoothie och sen iväg på 90 minuters bikramyoga. Sämre start på morgonen kan jag tänka mig! Jag har märkt att man utvecklas snabbare än man tror. Jag har bara varit 3 gånger men jag känner redan att jag hanterar värmen bättre samt att jag har lättare att komma in i vissa poser, härlig känsla!
När jag kom hem igen blev det en annan sorts smoothie samt knäckemackor och Sofies mode, lyx!
 
I övrig har jag spenderat fredag och lördag på Djurönäset och FSAs Fullmäktige! har varit spännande och lärorikt även om viss besvikelse även förekommit. men på det stora hela en mycket trevlig tillställning och riktigt bra uppstyrt!Lite bilder från Djurönäset:
 
Vid fyra ska jag möta upp pojkvän för fika/middag innan han tar tåget hem till skogarna för att hämta upp bilen. Sen ikväll kommer några av tjejerna och vi tänkte laga lite käk och pyssla, göra julkort. Ska bli jättemysigt och är ju jättepassande när pojkvän ändå inte är hemma. Igår blev det ett par glas vin med Jen på kvällen och efter det bio med pojkvän, Jen och Fredrik. Bra kväll! Händer så mycket rolig och trevligt just nu, gillar den här hösten.
 
Nu är jag så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen (blir så efter bikram för mig) så jag tror jag slår ihop ögonlocken en liten stund.
 
Over and out!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback