Kontraster

Pojkvän kom inte hem förrän vid halv sju imorse och somnade inte förrän framåt åtta så han ligger fortfarande och sover. Jag själv gick upp när han somnade. Snacka om chock när jag klev upp, hej mitt vinterland!? Tur jag har en fin bukett tulpaner med lite ris i inne på köksbordet som övertygar mig om att våren verkligen är på väg! Kontraster..

Vinter ute.

Vår inne!

Morgonen kickade jag igång med en stor helgfrukost och läsa 'Hälsa och fitness' med en stor kopp te. Efter det startade jag upp en maskin tvätt och sen dess har jag suttit och pysslat med kort. Tänkte skicka några påskkort. Mest för att det är så roligt att göra dem! Har bara hunnit göra ett vanligt kort och ett påsk, har organiserat mina papper och sånt med! Här är det jag gjorde:


Nu börjar det spricka upp lite ute och det är så ljust och härligt! Ska låta min kille sova en stund till men sen ska jag väcka honom och se vad vi ska hitta på dagen till ära. Kanske blir det en sväng till stan för att inhandla lite fler pysselgrejer på papper. Time will tell! (Samvetet säger mig att vi även behöver städa ur förrådet och bli av med lite grejer för att få in lite nytt. T säger att han kan göra det själv medan jag pysslar och grejar för han tycker sånt där med att organisera upp saker är rätt kul. Men usch, kan inte låta honom göra det där trååååkiga helt själv. Blääää vad tråkigt. Men lika bra att få det gjort medan väder är sådär. Under våren/sommarens fina långa ljusa dagar vill man inte hålla på med sånt träkbråk).

Ha en fin lördag hörrni!
Over and out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback