Birthdaygirl!

Min fina pojkvän är iväg en sväng och jag har lovat att jag åtminstone ska låtsassova när han kommer tillbaka och verka överraskad. Men medan jag väntar så bloggar jag lite från sängen! Har haft en jättefin helg såhär långt! I fredags åkte vi till Fjällnora efter jobbet med Andreas och Annso. Det var en helt spontan idé från Annso vid halv tre på eftermiddagen och eftersom Tommy redan var på väg att gå och möta mig på jobbet så hängde vi såklart på! Halv fyra bar det iväg för Te/kaffe, cupkaces och korvgrillning! Gick på isen gjorde vi såklart med. Gud vad jag önskade att jag haft ett par långfärdsskridskor! Måste nog införskaffa ett par sådana. Eller ja, prova först för att se att jag gillar det!








Igår tog jag och T en löprunda efter en lång helgfrukost. Det var soligt och precis perfekt väder! Blev jätteimpad av Tommy som joggade 6 km utan stopp. Sen gick vi en liten bit och körde sedan den sista kilometern hemåt i snabb takt. T som aldrig joggat på det sättet, vääääldigt imponerad hur man ändå kan klara en sån jogg. Efter det blev det handling inför kvällen och sen bar det av hem till Andreas och Annso där det också var lite annat folk så vi kollade på Liverpool-Arsenal. Pissresultat men fin insats av Pool.

På kvällen kom storebror och lille Isaac. Vi käkade hemmalagade hamburgare på Isaacs önskan. Skulle ha ätit marängsvisse till efterrätt men det blev inte riktigt så för både storebror och Isaac var trötta och somnade vid halv nio haha Så kan det gå. Vid halv sex imorse så åkte de till Arlanda och hämtade farsgubben medan jag och Tommy somnade om.

Jag har fått en kamera av världens finaste pojkvän i födelsedagspresent! Tog endel bilder igår kväll med den men eftersom jag inte hittar sladden till den så kan jag inte lägga in dem poå datorn. Får göra det till veckan istället!

Nu ska jag fortsätta låtsassova, för jag tror han kommer snart!
Ciaooooo från födelsedagsbarnet!


Kommentarer
Postat av: jen

haha härligt, nice med ny kamera!

2012-03-04 @ 13:05:09
Postat av: Syster

Hahahaaa!! Det ska allt vara du till att slarva bort kabeln så snabbt!!! =))

2012-03-04 @ 14:14:46
Postat av: Terese

haha jag veeeet syrran, jag är hemsk. men den här gången var det faktiskt T som lagt undan kartongen. Kanske just för att jag inte skulle tappa bort något, vad vet jag ;)

2012-03-05 @ 19:56:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback