Hej från soffan/sängen

Sjukling. Fick stanna hemma från jobbet idag, kände mig så jävla risig och har hostat under natten. Borde verkligen ha stannat hemma igår med egentligen. Från lunch och framåt mådde jag piss. Så fort Panodil slutade verka kom huvudvärk som ett brev på posten. Så fullproppad med halstabletter och Panodil tog jag mig igenom dagen vilket iofs var skönt för jag hade viktiga grejer att styra med på jobbet. Så ja, naturligtvis gick jag till jobbet för att jag kände att jag behövde för att inte hamna efter. Nu är jag iaf dunderförkyld så jag kommer att spendera dagen och helgen åt att vara inomhus och kurera!

Igår kväll var jag jätterisig och orkade inte äta alls. Men sen så kom pojkvän på att han kunde baka scones. Så vid 21-tiden åt vi varma nybakade scones med creme fraich och jordgubbssylt på och drack te till! Då fick jag i mig lite mat iaf.

Vem kan tacka nej till det här?

Har sån tur att pojkvän är ledig idag så han ska sticka iväg och handla frukost och jordgubbar åt oss nu medan jag ska ligga kvar i soffan och kurera och läsa en bok.

Tack och hej för mej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback