Good Morning!

Pojkvän har just gått till jobbet efter att vi ätit brekkie tillsammans. Kvar sitter jag i soffan och tittar ut på det gråa jävla vädret (Note to self: Köpa regnbyxor!). Det gör inte så mycket för jag är fortfarande risig och ska ändå bara vara inne förutom att jag behöver gå till affären en sväng sen och handla till middagen.

Gårdagen spenderades med att ligga i soffan, sova lite, prata med syrran på Skype och på kvällen bakade vi faktiskt. Tyckte jag förtjänade det efter att ha varit still en hel dag. Hatar egentligen att vara hemma från jobbet, och igår var det dessutom Fredagsfika och finbesök på jobbet! Men men man kan inte tvinga kroppen hur långt som helst.

En råkade rinna ut över plåten. Skulle behöva riktiga muffinsformar, hårda!

De blev väldigt goda om än inte så snygga! Jag vill lära mig göra muffins som blir som ett lock ovanpå liksom om ni förstår vad jag menar. Antar att det som behövs då är mera bakpulver och hårdare formar kanske? Fåar prova oss fram helt enkelt!

Babe gjorde chokladbollar, hans favorit!

Bilderna med min mobil blir verkligen riktigt jäkla usla nuför tiden. Ffa om det är lite mörkt. ´Ska köpa ny phone så snart det bara går, min ser ut som en riktig tattarmobil!


Sen blev det kvällsfika framför Lets dance. Det förtjänar en sjukling!

Har legat och hostat hela natten och fick gå upp och häva i mig coccilana inatt. Dessutom har något hänt med ryggfan så jag har ont på en punkt i ryggen. Har väl legat för mkt på den helt enkelt haha OCH så verkar jag ha smittat boyfriend som har haft ont i halsen igår och idag. Hoppas det bara är ngt tillfälligt och går över snabbt. Och hoppas jag blir friiiiisk snaaaaaaart! Längtar sefter att träna och va ute och allt sånt men framför allt efter att vara PIGG!!

Ha en fin lördag!
Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback