WORK IT BABY!

Satte mig igår kväll och läste igenom sms-dialogen mellan mig och mamma från det sista året igår. Har inte gjort det sen hon gick bort och det var fruktansvärt och outhärdligt smärtsamt. Varför gör jag sådär mot mig själv när jag inte är beredd, inte mentalt förberedd. Kan inte ens beskriva den sorg och smärta som kom över mig. Somnade till slut med tårarna rinnande nedför kinderna.

----------------------------------------------------------------------------------------


Jobbat 7-17.30 idag och sen körde jag spinning puls på sats efter det. Fan vad jobbigt det var. Killen som håller i det har så jävla hårda pass och jag blir liksom arg inombords på honom emellanåt för att han tvingar alla att jobba upp pulsen så jävla jävla högt. Fast jag vet att det är ju det man ska göra när man leder ett pass haha Jag har så svårt för att hålla de där pulstopparna och i återhämtningsminuterna så rasar min puls ner till ingenting och sen är det ett helvete att jobba upp igen haha Vilka i-lands-problem man tampas med va?

Bild tagen för några veckor sen på vår loppisrunda.

Inget nytt annars. Jo sista dagen på godis/dricka/chips/kakor-förbudet imorgon. Sweet. Dock innebär det forfarande sockerfria veckor och att gotta sig max en dag per vecka. Precis laaaaagom!

Nu blir det duschen och sen ska jag fan hoppa i säng. Skittrött efter en lång natt och en lång dag.

So Long!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback