Söndagsmys

Heeeello!
Har haft en jättefin helg! Lördagen spenderades på bästa sätt tillsammans med bästa Jen och Tommy. Vi susade runt på vägarna kring Uppsala till olika loppisar. Gillade ställena men hittade tyvärr inget denna gång. Sen blev det lunch på Lingon! God lunch-buffé var det som bjöds så vi blev sittande där ett bra tag. Kvällen spenderades åt att plocka iordning lite här hemma, promenera en sväng och sen soffhäng på kvällen. Idag gick vi återigen upp i hyfsad tid för att äta lång helgfrulle innan vi promenerade bort till Actic i Boländerna. Drog av ett hårt rygg- och magpass innan vi promenerade hemåt igen. Har inte gjort många knop sen vi kom hem, men det är ju ändå söndag så det är väl ok.

Tjiiiiing!

Lite bilder från näst sista dagen i Australien. Tog bilen och körde på stranden till en jättefin strand där vi sen spenderade dagen åt bad, surf och sol. Vilken kontrast mot nu haha


Pearl on the board

Flynn in action.

Jag.

syrran

Här åkte vi över med bilen (över/mellan alla stenar), vattnet hade hunnit stiga rätt ordentligt när vi skulle tillbaka. Hyfsat nervöst.

Högvatten.

En annan bil hade kört fast och en annan med när den försökte hjälpa loss den andre så vi stannade och hjälpte till att dra loss den första. Vi själva körde fast ett par ggr men lyckades ta oss därifrån. Händelserik dag I tell you!

Alla stannade och engagerade sig i att få loss bilarna.

Kommentarer
Postat av: jen

åh vilken härlig helgträning, måste nästan ta och skaffa det där träningskortet snart!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback