Idag

Goder afton tisdag. Satan vad den här veckan släpar sig fram alltså.
Haft en helt ok dag på jobbet. När jag slutade mötte jag upp Jen för en Powerwalk och ett benpass på Actic. Trevligt som alltid. Vi försöker ha tisdagar som en stående dag i veckan att ses, prata av oss och köra ett benpass tillsammans. Förena nytta med nöje med andra ord.

På väg hem från gymmet var jag så tömd på energi att jag trodde jag skulle falla ihop och när jag kom hem hävde jag i mig två nävar russin för att få lite snabba carbs. Jag tycker jag äter och äter för att förbereda mig för träningspass (en hel burk hallonkesella och en morot idag tex) men ofta slutar det med att jag måste stanna till på vägen hem och panikköpa en banan för att orka hela vägen hem haha Jaja det är väl bara ett tecken på att ämnesomsättningen fungerar som den ska antar jag.




Kan inte förneka det. Jag längtar till vr och sommar och lite varmare väder och mindre kläder. Det bara blir så när det är så här kallt.

Kommentarer
Postat av: Syster

Va?!?!? Åt du en HEL kesella och en HEL morot?!?! =)) Hahaha!! Då hade jag dött innan jag ens försökt röra mej pga svält!! =) Tänk så olika!! Hayhaha!!

2012-02-01 @ 23:24:23
Postat av: Terese

Haha men jag åt ju lunch innan på dagen med såklart!

2012-02-02 @ 05:18:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback