Fina Fredag!

Har haft en jättefin fredag. Gick upp vid halv åtta och åt en stor frulle med havregrynsgröt och ägg. Sen satte jag mig och scrappade lite, för jag behövde göra ett födelsedagskort. Min fina pojkvän fixade och plockade iordning i 'skrutthörnan' här i lägenheten, där det står böcker och ouppackade lådor, under tiden. Sen åt vi lite och testade mitt nyinköpta proteinpulver (här ska testas!! Aldrig testat proteinpulver alls förut men jag ska se om det kan pigga till mig på eftermiddagarna efter jobbet innan träningen). Så när vi promenrade i kylan till Actic i Boländerna så stack det både i fingrar, fötter och ansikte, läskig känsla. Brände av 5 km på löpbandet och sen 10 min backträning på bandet, allt till tonerna av Eldkvarn och co i jubileumskonsterten, MAGISK! Efter det blev det lite styrka. Sen promenerade vi hem i det jättefina vädret och gjorde en smoothie. Nu ligger jag i soffan och ska läsa lite tidning och T fixar iordning här hemma. Snart ska jag börja med maten, fläskfilé!
Fan vilken fin fredag, jag är så lycklig.

T på vår vinterpromenad på Nyårsdagen!

Löpbandet i tisdags efter 5 km löpning och en kvarts backträning.

På tal om mat. Jag gjorde så god middag igår som jag tänkte tipsa om. Jag tog det vi hade hemma och det blev jättebra, så gott! Baconlindad kycklingfilé. Ta fileérna och dela dem längden. Bred en röra av Philadelphia, paprika och rödlök i mitten och stäng sedan filén. Linda sedan två baconskivor kring varje filé och stek i stekpanna (gärna med lock ett tag för då blir det mer saftigt) tills kycklingen är genomstekt. Häll i kesella eller grädde/creme fraich i pannan och gör sås av det. Servera med sallad! (Eller pasta/potatis/ris om man hellre vill). Lovely!

Imorrn blir det loppisrunda med Jen och Tommy, känner att det kommer bli en bra start på helgen!
Tjing.



Småsugen på denna lampa. Men vi får se. Kanske kan jag hitta en lampa på morgondagens loppisrunda? Letar både efter en att ha ovanför matbordet och en golvlampa att ha vis doffan som läslampa. Får man inte plats med en egen liten läshörna så får man skapa sin egen i befintlig soffa istället!


Jag behöver en ny TVbänk och är lite sugen på denna men vet ej om den skulle passa. Pojkvän är inte helt övertygad, inte jag heller haha Vet bara att jag vill ha ngt som inte är så förbannat steriotypiskt som TVbänk. Vi får se, kanske hittar jag ngt imorrn! Behöver också hitta en bokhylla väldigt snart, för att få upp alla böcker!




Ett av korten jag gjorde idag (lappen som jag skrivit på är marinblå egentligen)


Kommentarer
Postat av: Syster

Tycker att bänken är fin men är lite osäker på handtagen... De ser lite plastiga ut och jag vet inte hur lätt det är att byta dom?? Kanske man kan hitta nåt som döljer hålen efter dom, för de ser ut som om de är "infrästa"?? Och skulle man då ta bort dom så lämnar de väl hål?? Ha så kul på loppisen i morgon!! Inte ett dugg avis jag inte!!

2012-01-07 @ 00:20:22
Postat av: Terese

Jo precis så kan det kanske vara. Handtagen är dock i trä tror jag. Men vi avvaktar iaf haha Tack för tipsen :)

Kramar

2012-01-08 @ 17:56:25
Postat av: Annso

fint kort T! Du är duktig du! :) längtar efter nästa pyssel, då blir det fotoalbum för hela slanten!

2012-01-10 @ 23:43:20
Postat av: T

Jag meeeed! Kommer bli jättemysigt!

2012-01-11 @ 20:57:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback