En mycket bra dag!

Klockan är strax efter 17 och jag sitter i soffan och har redan hunnit med både att träna och handla och äta! Var på röntgen idag klockan 14 och istället för att hetsa tillbaka till jobbet då så tog jag ut flex resten av eftermiddagen! Sååååå skönt! Så efter ultraljudet (som återigen inte visade något mer än att allt såg bra ut. Inget tecken på bråck, små fina lymfkörtlar och ingen blodpropp) så cyklade jag till Actic. Där gick jag en km som uppvärmning på bandet och därefter drog jag av 6 km på bandet (på 12-12.5, höll ett jämnt tempo, och idag gick det faktiskt rätt lätt, konstigt hur dagsformen kan variera så!), sprang ända tills jag snubblade på bandet och det stannade för jag kom åt nödstoppsknappen, vilket var jävligt tur för mig, kunde nog gått illa annars (akta er för att byta låt på Iphonen samtidigt som ni ska springa på band, farlig kombo). Sen körde jag axlar och en övning för magen (hade träningsvärk i magen från igår, så fler blev det inte).

Handlade på vägen hem och när jag kom hem gjorde jag en smoothie på frysta hallon (mycket!), en kiwi, mjölk, naturell kesella och en skopa proteinpulver vanilj. Jättegott som vanligt. På Smoothien hällde jag frö/gryn/nöt-blandningen från Blueberry, den är himmelskt god!

Nu ska jag hoppa i duschen innan jag sätter igår och plockar iordning här hemma och styr upp middagen innan min hårt arbetande pojkvän kommer lite senare. Mycket mycket bra Lillördag!

Over and out!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback