En helt vanlig torsdag!

Det är helt sinnessjukt på jobbet just nu. ALLA planerar semestern i sommar. Känner hur jag själv har blivit helt sinnessjuk och springer runt och planerar för fullt verkligen haha Hoppas att allt kring wow går i lås imorgon. Har hittat riktigt bra flygbiljetter och boende (samma som förra året). Kommer bli bra det här! Försöker även bestämma mig för om jag ska ha tidig eller sen semester men just nu har jag tänkt om och det lutar mot sen. Skulle såååå gärna vilja komma iväg på en weekend till Dublin med pojkvännen på semestern, det hade suttit så fint! Snälla snälla, ge oss lite flyt nu i jobbsök och allt som hör till.

Aaaaanyway. Efter jobbet gick jag till sats, slukade en 'preworkout' och brände av ett Combatpass och lite mage. Fy vad jag är svag i bålen mot vad jag var förr. Man märker att man tappar mkt styrka när man bara jobbar med konditionsträning som löpning som jag gjorde i Au. Men men, bara att jobba på det så blir det bättre. Hatar att vara svag.

Imorgon bitti kommer pojkvän och efter jobbet ska vi testa ett nytt gym. Lördagen ska spenderas åt lunch med lillebror och Victor i Sthlm, gå på fotografiska och sen ska jag bli bjuden på middag i Sthlm av pojkvän. Vad det blir för restaurang blir en överraskning! Pepp pepp på livet just nu!

Soooooooo Looooooong!











Förra sommaren var så himla fin och jag tror att nästa sommar kommer bli precis lika bra, kanske ännu bättre!

Kommentarer
Postat av: jen

ja jag håller verkligen tummarna för wooooow! Den här sommaren ska bli den bästa hittills!

2012-01-12 @ 21:25:24
Postat av: Terese

I agree, nu köööör vi! Imorrn kirrar vi biffen! (Läste du mailen jag skicka om att Vi troligtvis kan va lediga båda två och att king kanske vill dela rum?) Kanske hade du gått hem från jobbet då redan.

2012-01-12 @ 21:35:55
Postat av: Jasmine

Hej! Sökte på lala-land och förväntade mig hitta en LA-blogg, men denna duger lika väl;-) Gott nytt år!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback