Produktiv lördag

Sitter i soffan med en hallon-proteinsmoothie med laptopen i knät och bra musik i högtalarna. Härliga lördag! Kollar runt på lite recept för i em/kväll kommer pojkvän och jag vill hitta något gott att överraska honom med.

Annars har jag haft en rätt produktiv lördag. Först snackade jag med syrran över Skype och sen hoppade jag i löparkläderna och joggade den vanliga rundan (7,5-8 km) i ett lugnt och skönt tempo. I början gick det tungt men efter en 15 min kom jag in i andra andningen och det var bara så skönt! Bara en kort slinga under löpturen som var oplogad och därmed lite tricky att ta sig fram på utan att halka eller snubbla. Annars var vägen plogad och fin.

Det fick bli underställströja, t-shirt och fleecetröja där jag hade luvan på huvudet. Det var faktiskt rätt lagom.
Här hittar ni dock ett inlägg av min vän J som vet lite mer vad hon snackar om när det gäller vinterlöpning! Tack J! Dock var brallorna sjukt irriterande för de åkte ner hela tiden (är van mina fantastiska Lorna Jane-brallor nu!) och så hade jag ingenstans att ha mobilen så jag fick ha den i toppen men den åkte ner och höll på när jag blev svettig. MÅSTE köpa nytt iphone-fodral, mitt gamla har gått sönder, sjuuuukt dålig kvalitet.

Sen när jag kom hem, efter att jag haft en lång skön stretch på mattan (jätteviktigt för höften!!) bestämde jag mig för att det verkligen var dags att ta tag i mina träningskläder, att organisera upp dem. Kolla skillnaden Förut låg de i en stor påse, huller om buller och inte vikta. Jag har här bara hällt ut dem på golvet:


Lite skillnad va! Jag har tom ett system på det hela. Från vänster: Färgglada toppar och svarta och vita tränings-BHar ovanför. Svarta/vita/gråa träningstoppar och färgglada tränings-BHar ovanför. T-shirtar och långärmade tröjor och träningsstrumpor med kort skaft ovanför. Träningsbrallor och vattenflaska ovanför. Där står också min träningsryggsäck nu. Fan vad nöjd jag känner mig!

Men nu ska jag ta och bestämma mig för recept och sen hoppa i lite kläder och cykla till Lutis och handla. För snart lämnar nog pojkvän K-d, hans utbildning skulle vara klar kl 14. Ha en fin lördag alla!

Over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback