Roma baby!!

Har landat i soffan efter en lång dag på jobbet tätt följt av 30 minuter på löpbandet och ett magpass. Har just käkat lite och sitter nu och dricker te, lyssnar på Missy Higgins och kollar igenom bilderna från Roma. Maria har mkt finare bilder för hon tog både med sin systemkamera och med mobilen som tog finare bilder än min. Dock hände ngt med minneskortet under resan och det fungerade inte som det skulle. Hoppas hoppas det löst sig!

Tänkte att jag strax ska sätta mig och skriva ihop ett brev till sas för jag tycker det är värt att skicka iväg kvitton och sånt när jag ändå sparat det! Men först ska jag lägga upp några bilder här från vår helt fantastiska långweekend i Rom. Vilken underbar stad och vilket fantastiskt sällskap. Gud vad jag har njutit!


Den lilla innergården på vårt hotell.

Dörren som är öppen gick till vårt hotellrum och utanför hade vi bord och stolar där vi spenderade flera kvällar åt att dricka rött, äta oliver, ost, brie och choklad och prata massor. Hur mysigt som helst!


Fontana di Trevi.

Cafehäng i solen på ett torg i ett myller av folk.

Kontraster.


Fin trappa med vackert ljus som vi gick på en dag.



Uppe i Cupolen i Vatikanen.

Långt där uppe var vi. Japp, vi gick alla 551 trappstegen!

Efter Vatikanen blev det en sen Pizzalunch med ett glas rött i solen, bira för Marre. LOVELY!



Dag två tog vi Colosseum. Eller ja, Colosseum tog mig, rättare sagt. Med storm. Trodde aldrig jag skulle reagera så men jag rös av den häftiga känslan första gången jag såg Colosseum. Tänk att en gammal byggnad kan få mig alldeles knäsvag, va!?

Rom är vackert. Kan icke förnekas.

Ännu en italiensk lunch på uteservering!



Spanska trappan!

Tjejkväll in Roma.

Mussolinibyggnaden. Häftig, maffig!

Förmiddagsfika mitt i den Italienska frukostruschen!

Marre blev spådd mitt på en kullerstensgata.


Åt sjuuuuuukt god mat sista kvällen. Vandrade länge och väl innan vi kom till restaurangen vi spanat in tidigare på dan men gud vad det var värt! Helt fantastiskt verkligen!




Vi njöt ett par sista timmar på en uteservering på en liten gata i Rom. Hej då för den här gången ROM. Ill be back, det kan du vara så säker på!

På Arlanda. Lite brunare, lite gladare, många resminnen rikare! (Innan jag upptäckt att baggaget blev kvar i Köpenhamn)..

Gud alltså, vilken fin helg. Kan inte minnas när jag skrattade så mycket under en och samma helg sist. Kan inte minnas när allt gått så fel men ändå blivit så rätt till slut. När jag stressat så lite fast jag borde varit sönderstressad av allt jäkelskap. Minns knappt när jag senast var såshär harmonisk som jag varit det senaste halvåret. Jag mår så jävla bra och jag har så fruktansvär mycket fint i mitt liv och den här helgen var en i raden av en massa fina helger. Gud vad jag älskar livet alltså. Gud vad jag älskar mig själv när jag mår såhär, är såhär lätt om hjärtat och när jag stressar så lite över oväsentliga saker som jag gjort sista månaderna.

Imorgon kommer min pojkvän för han har överraskat med att ta ledigt på fredag eftersom det är min födelsedagshelg. Bara en sån sak. Jag måste ha världens finaste pojkvän!

Kvällens låt: Timbuktu - Fallskärm
Idag sa min pojkvän att den här låten får honom att tänka på mig. Sånt är fint.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback