Onsdagsinsikter och motbjudande självömkan

Idag då. Jävla pissdag kan man väl sammanfatta det med. Har en av de berömda svackorna. Passande nog hade jag en inbokad session hos psykologen där det räckte med ett "Hur är det idag?" för att Alexandersson skulle börja lipa. Ja, det är ju så det är vissa dagar eller veckor helt enkelt. Efter psykologen gick jag till sats och drog av 5 snabba kilometer på bandet, stint stirrande mig själv i ögonen i spegeln framför med peppande musik som malde i öronen. Ibland är precis just det vad jag behöver.

Annars har jag gjort en bra insats på jobbet idag! Och på samtliga raster har jag ältat destruktiva relationer av olika slag och vad man gör åt dem (nej det handlar inte alls om mig och pojkvän så klart). Varför jag är för ´finkänslig´och varför jag inte säger ifrån trots att jag ägnar så mkt tid åt att prata om just det hos psykologen varje gång. Jag blir så förbannat trött på mig själv ibland.




Behövde peppa upp mig själv imorse med en kavaj. (Nej Terese, INTE en dag till med slashaskläder! fick jag säga upprepade gånger till mig själv.)




Svettig och tjusig efter gymmet. Säg hej till den nykokta kräftan. Hej hej.

Nej fy fan, nu får det vara slut på självömkan. Nu är det jag som tar mig samman och hoppar i duschen och går ner och hämtar tvätten. Imorrn blir det joooobb och så lunchspinning med Sandra och Jennie! Kul kul!

Over and out och god natt för den delen (hoppas bli klar med tvätten snabbt för sen vill jag hoppa i säng!)

Kommentarer
Postat av: Linda

Roligt även med tjejen i bakgrunden med dom blå sjukhustossorna :)

2012-02-09 @ 09:26:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback