Måndag

Tanken var först att jag skulle följa med Annso till stallet och springa bredvid när hon red idag men det var så isigt och halt att vi ändrade planen till att jag skulle träna själv på Actic och sen skulle Annso hämta upp mig för en pysselkväll hemma hos mig istället. Planen ändrades imorse när Annso kom till jobbet och mådde illa och fick vända och gå hem igen. Så istället har jag varit på gymmet en sväng och sen varit och handlat och nu har jag precis ätit kvällsmat och landat i soffan. Har mått så smått illa hela dagen och haft halsbränna och det håller i sig. Hoppas det ger med sig under natten. Vill vara frisk som en nötkärna på torsdag när planet lyfter mot Rom!

Helgen då! I lördags lagade jag en trerätters åt min man tills han kom. Bruschetta till förrätt, ryggbiff, sallad och hemmagjord Tzatziki till varmrätt och egengjord chokladmousse med färska jordgubbar till efterrätt. Så himla nöjd med maten och Mr T gillade det mycket!

Chokladmoussen i lördags!

Tulpaner till Mr T.

Meny!

Söndagen var rätt slö. Vi gick upp vid 8 men sen la vi oss en stund igen efter frukost och råkade somna om. Sen gick vi en promenad i slasket och så stannade vi och byggde en snögubbe på vägen.


Och så påbörjade vi äntligen omklädningen av stolsdynorna. Ska få klart dem till födelsedagsmiddagen tänkte vi! En är klar nu iaf!


Före och efter. Stolarna ska få samma tyg på sitsen som barstolarna! Ljusgrå alltså.

Sen lagade vi middag. T gjorde qinoa-sallad och jag kryddiga färsbiffar med chilli, soltorkad tomat, feta, bacon och färska kryddor. YUM! Räckte till varsinn matlåda gjorde det med, lovely!


Sen kollade vi en dokumentär om Steve Jobs samt Wallander och sen var den helgen över. Som på ett kick. Kl 02.45 inatt lämnade T Uppsala. Men han kommer igen imorgon kväll!

På torsdag vankas det alltså Rom-weekend för mig och Marre! Återkommer till Svea Rike på måndag kväll. Vädret spås bli rather pleasant.


För övrigt. Det var så fint när jag gick till jobbet tidigt imorse. Älskar sådana morgnar när fåglarna kvittrar, krispig hög luft och soluppgång!


So Long vänner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback