Lööördag!

Gooood Mooooorgon vänner!
Det är min första ensamna lördag på jag vet inte hur länge! Vaknade 7.20 imorse men låg kvar och drog mig. Råkade dock somna om så jag vaknade igen 9.22. Antar att jag behövde den där extra sömnen. Även om jag hellre hade gått upp tidigt, jag älskar ju morgonarna, det är något som kommit med åren. Det är en sån lugn och skön tid på dygnet. Hade sms från 4 olika personer när jag vaknade men de hade ju inte väckt mig för jag hade på ljudlös vilket är rätt ovanligt att jag har när jag sover ensam.

Har precis ätit en tallrik fil och ska nu äta kiwi och dricka mitt goda energizing-te och lyssna igenom Thåströms nya platta medan jag väntar på att siz i Australien ska lägga barnen för sen ska vi skypea. Sen tänkte jag försöka mig på en löprunda utomhus. Första för i år! Svårigheten är hur mycket kläder man ska ha, vad som är lagom. Men jag får prova mig fram helt enkelt. Sådana här gånger önskar jag att jag hade de där skalkläderna som Jenny alltid härjar om, och att jag visste något om dem haha

Kärlek på Alla Hjärtans dag!

Tulpanerna är fortfarnade jättefina! Gud vad jag älskar tulpaner, så våriga, så fina, så färgglada, sånt hopp om livet och så mycket mamma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback