Helgen!

Det är måndag igen och här ligger jag i soffan och nyser ikapp med min man. T var risig hela förra veckan och sen kom helgen och jag började också känna mig risig. Det har dock inte hindrat oss från att ha en jättefin helg. I fredags gjorde vi pizza och kollade på 'På spåret'. Sen firade vi vår egna lilla alla hjärtans dag i lördags eftersom vi inte är tillsammans imorgon. Åt frukost i soffan innan vi klädde på oss för att ta en promenad in till stan!

Hej hej Mister!


I stan gick vi till Magnussons där T bjöd på lunch. Det blev en sån himla god majskyckling med marinerade grönsaker och en krämig sås. Gud vad gott det var!




Sen gick vi till Pitchers och drack Staro och kollade på Pool-United. Pool inledde starkt men jag vet i fan vad som hände i andra halvlek. Det blev förlust och lite ledsamt.



Men så gick vi till Creperiet och tog en fika för att muntra upp oss (a.k.a mig). Det blev crepe med marängsviss till mig och crepe med nutella och kokos och glass till Mister. Mmmm, gott. Nästa gång ska jag nog ta banan och nutella!



På kvällen hade vi bokat bord på Romana, för T ville bjuda mig på fin middag. Men när kvällen väl kom så kände vi oss så risiga att soffan lockade mer, med en brakmiddag på Entrecote och sallad samt lite godis och mello. Så så avslutade vi vår alla hjärtans dag. Bästa jag haft!

Söndagen blev det inte många knop. Vi gick dock en promenad på kring 2 timmar. Mot slutet kände vi oss dock båda superhungriga och helt orkeslösa så då gick T till Coop och köpte färskt bröd och pålägg medan jag fixade varm choklad! Nostalgia!

Mister T fick låna min varma mössa! Man måste ha mössa när man är förkyld!




Sen på kvällen bakade vi kanelbullar som blev helt sjukt goda! Hade velat bjuda in nån som fick smaka de nygräddade fina bullarna men Annso satt fast på ett tåg i Skåne och Jen var busy med familj och några fler i centrala Uppsala kunde vi inte komma på. Så vi åt 5 bullar var istället. Det gick bra det med!




Men så kom måndag morgon och jag kände mig ännu sämre så en sjukanmälan fick det bli. Så vi har legat inne och tyckt synd om oss själva hela dan. Eller inte bara. Vi har varit och hyrt ett par filmer med och så har jag gjort fruktsallad och T lagat mat. Vi har sett Melancholia (rekommenderas! Första filmen som berört mig på flera år!).

Nu ska jag återgå till soffan med pojkvän. Känner mig sämre nu än imorse och hoppas på ett mirakel under natten!

Over and out.

Kommentarer
Postat av: Annso

hade mer än gärna kommit och ätit dina goda kanelbullar än att sitta på mitt skit-tåg!! Men du kan väl frysa in och spara nån till mig :) krya på dig!

2012-02-13 @ 21:18:10
Postat av: jen

dubbelotur, jag som älskar kanelbullar över allt annat i matväg..

2012-02-13 @ 22:23:18
Postat av: Terese

Du kan va lugn Annso, det finns många frysta och sparade i frysen inför ditt nästa besök :)

Tack! Kram

2012-02-14 @ 06:16:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback